I bærhimlen – sådan næsten

Sidste uge tog jeg på bedsteforældrebesøg. Først hos min farmor og dernæst hos min mormor og morfar. Tænk, at man kan være så heldig stadig at have tre søde, gående, tænkende og huskende bedsteforældre? Det er altså en gave.

Min farmor var så sød at lade mig tage rabarber fra haven med hjem, mens jeg gik noget nær bær-amok i min mormor og morfars store køkkenhave, hvilket jeg nød i stor stil. Udover at spise blåbær, brombær, ribs, stikkelsbær, solbær, de tre sidste jordbær, hindbær i skoven og fuglekirsebær til jeg ikke kunne mere, så fik jeg lov at plukke ekstra, som jeg tog med hjem:

IMG_1455webHurra for gode køkkenhaver. Sådan en ønsker jeg mig engang. Ikke at jeg ved, om jeg gider at fjerne alt det ukrudt det kræver. Men jeg ved, at jeg godt gider at plukke bærrene, æblerne, gulerødderne, krydderurterne og alt det andet.

Nogle af blåbærrene gemte jeg til dagen efter, hvor jeg fik besøg af en meget god veninde. De blev serveret sammen med bananpandekager og kaffe.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    I 2013 | Bærmonster
    29. december 2013 at 9:41

    […] var på Bornholm. I august stoppede jeg i praktik, flyttede til Århus, bagte kanelsnurrer, var i bærhimlen og lavede […]

  • Skriv en kommentar