I 2013

Der er sket meget det sidste år. Rare og mindre rare ting – men i sidste ende mest rare ting, heldigvis. Derfor er det lidt sjovt at kigge tilbage på året og se, hvad jeg skrev om, så her er et lille udpluk fra hver måned med rare opskrifter, små tanker og andet godt.

I januar skrev jeg om at spise dyr. Lavede osso buco, bounty og dahl. I februar var jeg i Dubai og senere Uganda.

I marts kiggede jeg tilbage og frem og lavede bananpandekager for første (men bestemt ikke sidste) gang. I april skrev jeg om rå mad og rispapirruller.

I maj lavede jeg bønnesalater af flere slags og fudge. I juni skrev jeg om det store i det små, spirede bønner og lavede koldskål med skyr.

I juli lavede jeg gazpacho, mange salater, drak iskaffe med vaniljesirup på græsplænen og var på Bornholm. I august stoppede jeg i praktik, flyttede til Århus, bagte kanelsnurrer, var i bærhimlen og lavede brombærsyltetøj.

I september tørrede jeg æbler og lavede græskarsuppe. I oktober tænkte jeg på økologi, bagte gulerodskage og lavede vitaminfyldt smoothie.

I november kom jeg på instagram og kom i tidligt julehumør med risengrød og klatkager. I december lavede jeg sunde chips, skrev tanker om bæredygtighed og lavede to slags gløgg (hvid og rød) og æbleskiver. Og fejrede nytår – lige om lidt.

Godt nytår til dig, kære læser. Jeg håber, du kommer forbi bloggen igen i 2014

P.S. Mangler du opskrift på kransekage til nytår, kan den findes lige her. Den hjemmelavede er altså bare bedst.

IMG_3993web

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Jette Rosendal
  29. december 2013 at 17:56

  også godt nytår til dig – spændende at kigge forbi. Og så synes jeg dit blognavn er ret genialt. Og sikke en festlig kransekage du har bagt. kh Jette

  • Besvar
   lunabaermonster
   1. januar 2014 at 20:32

   Mange tak. Der er ellers ret delte meninger om blognavnet, men det er også delvist ironisk. 🙂
   I år (eller sidste år er det jo nu) blev kransekagen dog lidt mindre pyntet. Men efter en del års øvelse er det ikke noget stort projekt at begive sig ud i længere.

  Skriv en kommentar