Hurra for alt muligt!

IMG_2979webOkay. Den overskrift (eller rubrik, som vi kalder det i journalistverdenen) var nok ikke gået andre steder end lige præcis her. Med udråbstegn og det hele. Men der er mange rare ting at råbe hurra for.

Jeg er glad. Glad og træt. I går havde jeg fødselsdag, og jeg havde besøg af de sødeste, bedste mennesker både i går aftes og i dag. Og konstaterede, at man godt kan klemme 23 mennesker ind på 42 kvadratmeter og klemme en masse kage ned i de 23 mennesker. 🙂

Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg skulle blogge meget mere regelmæssigt, efter jeg var kommet over på mit eget domæne. Men så skete der det, at jeg har haft rigeligt meget at se til på det sidste med nyt og spændende job, masser af uni-ting og alt muligt andet. Så på baghånd undskyld for radiotavsheden herfra. Jeg arbejder på, at den bliver væsentligt kortere.

Og hurra! Hurra for forår, fugle, der kvidrer udenfor mit vindue, blomster i massevis, de bedste venner og den sødeste familie. Forår, jeg er glad for, at du er kommet tilbage!

P.S. Billedet er fra Rådhuspladsen i Århus. Jeg ved ikke, hvorfor der var konfetti ud over det hele, men hyggeligt så det ud.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar