Honninghjerter og andre juleopskrifter – i tide til, at du kan nå det

Egentlig er jeg ikke meget til at dele juleopskrifter, før december er begyndt. Men hvis du har lyst til at bage honninghjerter, handler det om at være i god tid. Fordejen skal nemlig stå i mindst en måned, før du kan lave dem – og så skal de stå fugtigt efterfølgende, så det ikke bliver nogle stenhårde basser.

Opskriften på de skønne honninghjerter finder du her.

Der er også mange andre juleopskrifter her på Bærmonster. Alt fra verdens bedste pebernødder til ditto vaniljekranse (jeg sætter ikke mit lys under en skæppe, når det gælder småkager) til karrysalat (på forhånd undskyld for det grimme foto), rugbrød og flere slags gløgg. Du kan finde alle juleopskrifterne lige her. Jeg opdaterer løbende mit opskriftsindeks, så kommer der nye juleopskrifter på bloggen, kan du altid finde dem under “Opskrifter – Jul”.

Hvad bager og forbereder du til jul? Køber du det hele? Eller gider du ikke julemad?

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’.

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Liv
    11. november 2016 at 18:48

    Hold da op, jeg var slet ikke klar over at sådan en dej skal stå længe, det er da helt utroligt 🙂

    • Besvar
      Marianne Luna
      16. november 2016 at 13:52

      Ja, det er ret lang tid. Det er for at dejen modner. 🙂

    Skriv en kommentar