Hjemme fra ferieland

Min sommerferie sluttede i går morges, og i dag slutter bloggens. Egentlig havde jeg planlagt at skrive et længere indlæg, men jeg var vist klassisk overmodig med min tid her til aften, da jeg efter job underviste i yoga og dernæst talte i telefon med skøn veninde bagefter. Man kan ikke nå alt.

Alligevel vil jeg nå et lille indlæg, for bloggen har holdt pause længe nok. Og mine fingre kribler.

Men måske er det heldigt, at man ikke kan nå alt. Jeg prøver at forlænge ferien, selvom kalenderen siger arbejde. Ikke i den forstand, at jeg sover og spiser is på arbejde, men i den forstand, at jeg prøver at nyde lidt mere. At nyde kan også være langsomhed. En ting ad gangen.

Samtidig planlægger jeg også. Den lange blogpause har givet mig lyst til at skrive mere, men måske også om noget lidt andet. Jeg har lyst til at skrive om emner, at dele emner, jeg før tænkte var for personlige. Fordi jeg var bange. For at udstille mig selv, for at internettet husker.

Nu er jeg mere ligeglad. Javist, internettet husker stadig, men jeg vil skrive om emner, der går dybt og om emner, der giver værdi. Fortsættelse følger – både om emnerne, ferien, livet, bæredygtigheden og meget andet.

I mellemtiden er jeg meget nysgerrig på at høre: Er der noget, du godt kunne tænke dig at læse/se mere om her på Bærmonster?

P.S. Billedet er fra Umbrien, (pølser eller ben?) og jeg har i mellemtiden læst Atwoods “The Handmaid’s Tale” færdig. Jeg kan varmt anbefale både bogen og ditto serien på HBO, selvom det er barske sager.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar