Godt nytår!

DSC_6256bwebbwRUNDNytår er en sjov ting. Som nok mange andre får jeg en pludselig trang til både at kigge tilbage på året, der er gået, og kigge frem på det, der måske venter. Heldigvis kan jeg se tilbage på et år, der i den grad var pænt. Det var fuldt af solskin, gode venner og familie og hårdt arbejde. Nye udfordringer og overraskelser.

Og 2015 føles allerede godt, selvom jeg ikke aner, hvad det kommer til at bringe. Man kan altid have sine formodninger, men på en særlig måde er det ret fantastisk, at man ikke kan planlægge det der liv ned i detaljer.

I forrige indlæg havde jeg vist lovet opskrift på både falafel og pitabrød. Jeg gik bare i lidt mere eksamenslæsningshi end ventet, hvilket vist egentlig var meget godt. Men opskrifterne kommer. Sammen med en masse flere ting i det nye år. Jeg håber, vi ses herinde i 2015 – meget gerne mere end én gang.

Rigtig godt nyt år til dig og dine. Jeg håber, du får en fantastisk aften, om den så bliver holdt med dig selv, din bedste ven eller med hundrede andre.

Kærlig hilsen

Luna /Bærmonster

PS. Mangler du lidt nytårsløjer af den mere poetiske og kun højtråbende på papiret-slags, så er Grundtvigs digt “Nyaars-Morgen” på 312 (!) vers et værd at kigge på, hvis du ikke allerede har gjort det.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar