Glædelig jul

IMG_0033Først og fremmest vil jeg sige tak. Tak, fordi du læser med, og ekstra tak, hvis du også tager dig tid til at skrive en kommentar af og til. Det er så meget sjovere at blogge, når man får feedback.

Ellers skal der bare lyde et rungende glædelig jul herfra. Jeg håber, din jul bliver fyldt med dejlige mennesker, kram i læssevis og god mad.

Jeg vender snarligt tilbage – blandt andet har jeg en opskrift på pitabrød og falafel, som måske kan tiltale lidt efter for meget julemad. Men først vil jeg nyde et par dages ferie i familiens selskab, inden den står på eksamenslæsning – og blogning 🙂 – igen.

Jeg håber, vi kommer til at se meget mere til hinanden i 2015.

Glædelig jul og godt nytår til dig og dine.

Kærlig hilsen

Luna /Bærmonster

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Godt nytår! | Bærmonster
  12. marts 2015 at 11:45

  […] I forrige indlæg havde jeg vist lovet opskrift på både falafel og pitabrød. Jeg gik bare i lidt mere eksamenslæsningshi end ventet, hvilket vist egentlig var meget godt. Men opskrifterne kommer. Sammen med en masse flere ting i det nye år. Jeg håber, vi ses herinde i 2015 – meget gerne mere end én gang. […]

 • Besvar
  Piskeriset
  23. december 2014 at 21:03

  Tak og i lige måde. Håber du får en fantastisk hyggelig aften i morgen – og nogle dejlige feriedage 🙂

 • Skriv en kommentar