Fredagsfinurlig

Fredag er en rar dag. Det bliver tit en god blanding af følelsen af at afslutte en studie-uge og samtidig følelsen af at have bare lidt mere tid. I morgen skal jeg i hvert fald sove længe for en gangs skyld. Jeg glæder mig.

I går fik jeg plantet chiliplanterne ud i små potter, og jeg må sige, at jeg er overrasket over mængden (selvom jeg jo kunne have talt dem før). 18 styks planter, idet der udover dem på billedet herover, står fem planter i mit køkken plantet ud i lerkrukker. Okay, 17 styks er det, for en af dem er knækket.

Lige nu er jeg i den grad fredagsfinurlig eller nærmere fredagsfornøjet. Eller hvad man skal kalde det. En af mine gode holdkammerater kalder mig “sprogentreprenør”, hvilket for mig at se er et glimrende spin på det at være en sprogspasser og sige (alt for) mange mærkelige ting og nogle gange ved uheld koble ord på mystiske måder. Derfor går jeg og tygger ekstra meget på ord for tiden. Sådan en fin betegnelse som sprogentreprenør skulle jo nødigt forsvinde igen. Indtil videre er fredagsfinurlig, snevinterhvidsfin, forårsfornøjelig, hjernekrøllet og et par mere på listen.

Ja, det var vist lidt om alt og intet herfra. Jeg øver mig i at lade være med at undskylde for, at det er for længe siden, jeg har blogget, for i sidste ende gør jeg det også lidt for min egen skyld. Der har været lidt travlt på det sidste. Mest på den gode måde. Men alligevel en travlhed af den slags, der gør, at man måske ikke helt når at være så kreativ i køkkenet, som man kunne ønske. Det er okay, når man ved, at det ikke bliver ved.

Fredagsfinurlige fornøjeligheder herfra.

/Bærmonster

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  venterpaavinblog
  16. marts 2014 at 11:44

  Jeg skal også have gang i tomat og krydderurte-såning idag – små spirere er bare det fineste 😀

  – Anne

 • Besvar
  Hanne
  1. marts 2014 at 0:30

  Mine veninder siger jeg får ordorgasmer, når jeg først går i gang….hihi

  VH Hanne/ KunstnerKram

 • Skriv en kommentar