En weekend med både kaffe, krondyr og køer, part II – og rå mad

Lørdag eftermiddag tog min veninde og jeg på Simple Raw, fordi vi ingen af os havde de store erfaringer med raw food, men er ganske nysgerrige, hvad kommer mad. Jeg har lavet raw food-brownien en del gange, og almindelig salat er jo også ganske råt, men et helt råt måltid på denne måde, det var alligevel nyt for eksiljyden/wannabe-københavneren.

Billedet er fra Simple Raw på Vesterbro, hvor vi også fik disse tre shots:

Vi bestilte begge en “Rå”-lækker menu til 175 kroner, som bestod af følgende:

  • SimpleRaw kernebrød med persillecreme
  • Rispapir med avocado, grøntsager og bladgrønt, hertil tamari soya
  • Cashewyoghurt med friske bær og simpleRaw crunch
  • Avocado toppet med revet mandel og sprødt
  • Ananas vendt i marinade af lime, agave, lime, vanilie og mynte
  • Chocolate fudge
  • Tre juiceshots af hhv. Gulerod/ingefær – Citron/agave/chokoladechili – Agurk/mynte

Specielt kernebrødet med persillecreme, rispapirsrullerne, chokoladefugden, ananassen og citron/agave/chokoladechili-shotset var virkelig lækkert.

Vi blev mætte uden at have den der tunghed i kroppen, og det var virkelig dejligt. Det er lidt dyrere, end en normal “brunch”, så det er ikke noget, jeg vil gøre hver dag, men jeg synes, det var virkelig lækkert.

Selve caféen var virkelig hyggeligt indrettet med tre på vægge og gulve, og træmøbler bygget ind i gulvet. Et sted, der indbyder både til en hurtig smoothie, men også til at man hænger ud der et par timer. Personalet (der bestod af en ung, slank kvinde – som nok selv lever ret sundt, kan jeg forestille mig) var sød og indbydende.

Jeg tror faktisk det eneste, der ikke sagde mig noget, var cashew-yoghurten. Jeg er helt tosset med cashewnødder, men det var lige som om, at yoghurten smagte af lige præcis ingenting. Den var meget vandet. Heldigvis var toppingen lækker, og alt det andet dejlige mad vejede den lidt underlige yoghurt op.

Alt i alt er det et sted, jeg nok ville komme til at hænge en del ud, hvis jeg boede lidt tættere på og var lidt rigere. For det er lækkert og hyggeligt, og det er en dejlig fornemmelse af blive helt mæt uden overhovedet at føle sig fyldt på den der oppustede måde.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar