En weekend med både kaffe, krondyr og køer, part I

Jeg fik besøg af en meget kær veninde i weekenden. Planen var at se lidt af København, spise raw food, ikke have travlt og ikke mindst at få vendt hele verdenssituationen.

Lørdag formiddag hentede jeg hende på hovedbanegården, hvorefter turen gik på gåben mod Christianshavn. Først for at få kaffe, og dernæst for at tulle rundt i Christianshavn og på Christiania.

Vi endte på Café Wilder, hvor jeg pudsigt nok mødte en gammel gymnasiekammerat, som stod og lavede lækker kaffe. Ovenstående foto er derfra, og der er hverken klager over kaffe, croissanten eller betjeningen. Hyggeligt sted.

I vores faren-vild-i-København som de gode jyder vi er, endte vi på havnen i Christianshavn i silende regnvejr, så vi smuttede hurtigt videre til Christiania i håbet om at finde lidt tørvejr. Regnen stilnede heldigvis af, og vi nåede at komme på afveje i Christiania på steder, jeg ikke har været før, før turen gik til Vesterbro og rå mad. Vi gik også derhen, så vi var ret sultne, da vi endelig nåede frem til Simple Raw. Mere om rå mad i morgen.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar