En løsning på et luksusproblem

IMG_1827webHvad gør man, når man har hamstret bøffelmozzarella, fordi det var på tilbud i Kvickly, og det snart skal spises, i hvert fald ifølge pakken?

Det er ikke rigtig sæson for en god tomatsalat længere, og jeg havde ikke tid til at lave pizza. I stedet kom en halv pakke (man kan jo lige så godt fråse, når man har to hele), dvs. cirka 60 g bøffelmozzarella ovenpå en dejlig blanding af 2 gulerødder og en stor snackpeber, der var stegt på panden i lidt olivenolie og tilføjet lidt salt og rigeligt friskkværnet peber.

Virkelig dejlig eftermiddagsmad, frokost, tilbehør til aftensmaden eller hvad ved jeg. Bøffelmozzarella gør lige det hele en hel tandrække bedre, men pandestegte gulerødder og peberfrugt er også dejligt tilbehør uden ost.

Og så tænker du måske: Er bøffelmozzarella virkelig bedre end den billige mozzarella fra Netto til 5-6 kroner? Jeg kan bare sige: smag forskellen. Og velbekomme.

Og mens jeg stadig er i mit halvkække hjørne, kan jeg tilføje: Godt valg og husk at stemme! Det er for dit, mit og vores demokratis skyld (men overvej selvfølgelig, hvor du sætter dit kryds, ikk’?). (Om denne opfordring overhovedet er kæk, er selvfølgelig en anden diskussion) (Og nu til noget andet end parenteser)

God dag og godt valg, kære læsere.

/Bærmonster – i dag mozzarellabøffel i stedet for monster

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar