En lille, stor nyhed – Sustain Daily

Til juni fylder Bærmonster 5 år. Og lige om lidt har jeg blogget et år på eget domæne. Der sker mange ting på 5 år, og bloggen vokser med mig.

En af de ting, der fylder mere her på bloggen og endnu mere i mit eget liv, er bæredygtighed. Bæredygtighed som i økologi, mindre forbrug, klogt forbrug og en masse tanker om det. Og bæredygtighed som i yoga, for hvordan lever vi både et indre og ydre bæredygtigt liv?

Til marts (som jo er lige om lidt!) bliver Bærmonster en del af det nystartede, bæredygtige fællesskab Sustain Daily, og jeg storglæder mig. Det betyder også, at bloggen snart kommer i nye klæder. Men du kan stadig finde den på præcis samme domæne, nemlig baermonster.dk

De tre seje bloggere Emma, Ditte og Johanne har startet Sustain Daily, der er et webmagasin og fællesskab af bloggere. Målet er at inspirere til en bæredygtig livsstil. De andre bloggere fra fællesskabet laver inspirerende bæredygtige tiltag indenfor alt fra mode til zero waste, no poo og økologi.

Du kan allerede nu tilmelde dig nyhedsbrevet, enten herunder eller i sidebaren til højre. Jeg tør godt love for, at det er et af de nyhedsbreve, du bliver glad for at få i indbakken, hvis du vil have tips om bæredygtighed og møde de andre dygtige bloggere fra Sustain Daily.


Du kan også finde Sustain DailyFacebook og på Instagram.
Bæredygtigheds-hurra
/Marianne Luna

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar