En lille bitte smule om Balkan

Jeg har været borte et stykke tid. Havde egentlig haft store planer om at pre-poste en masse indlæg, men jeg nåede det desværre ikke. Til gengæld har jeg stof til en masse nu. Jeg har nemlig gemt mig på Balkan de sidste 16 dage i selskab med meget værdsat veninde. Vi har rejst rundt. Albanien, Montenegro, Kosovo, Makedonien. Og vi har mødt en masse mennesker. Mest af alt ufatteligt gæstfrie albanere.

Og så har vi selvfølgelig spist en masse mad. En masse lækker, billig og for det meste også ret sund mad. De er nemlig gode til det med grøntsager dernede. For eksempel har jeg smagt mit livs bedste figen og mit livs bedste (og første) burek i løbet af de sidste par uger. Og fået kaffe i varierende kvaliteter.

Når jeg engang er lidt mere udsovet, end man er, efter en tur i et fly, der flyver midt om natten, så kommer der meget mere på bloggen. Balkan kan varmt anbefales.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar