En lille anmeldelse: Café Frida i Aarhus

IMG_3552

Lige inden NorthSide og mellem to eksamener inviterede min søde mor mig på brunch. Uafhængigt af hinanden foreslog vi begge Café Frida, der ligger i Mejlgade i Aarhus. Jeg har været der en enkel gang før, hvor jeg spiste brunch til frokost – det er ret fantastisk for os morgenmadselskere!

Til deres brunch kan man vælge 6 eller 10 små retter på menukortet. 6 er rigeligt, skulle jeg hilse at sige, så 10 retter er nok nærmere, hvis man er to, der vil dele. Min mor og jeg fik 6 retter hver samt kaffe og vand. Især deres karryhumus og pandekager kan jeg varmt anbefale, men generelt er det virkelig lækkert.

Der er også masser af godt brød – rugbrød, franskbrød og knækbrød – til brunchen, så der er ingen fare for at sulte. 🙂

Café Frida hjælper unge kvinder i arbejde, som har brug for støtte til at komme i gang med uddannelse eller job. Og socialt ordentlige virksomheder kan jeg ikke stå for.

Når maden samtidig er dejlig, kan jeg kun anbefale den lille perle gemt på Mejlgade. Eneste ærgerlige ting er, at man ikke kan sidde udenfor og spise.

Og nej, jeg er ikke blevet betalt for at skrive noget som helst. Jeg synes bare, at de små, oversete steder i Aarhus fortjener lidt opmærksomhed. 🙂

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar