En længere blogroll

Jeg havde egentlig en plan om, at jeg ikke skulle begynde at læse flere blogs. Man kan hurtigt komme til at bruge alt for meget tid på det. Men jeg er faldet pladask for to madblogs, der begge hylder livet på en måde, hvor man kun kan blive glad. Og glad, det er altid godt at være.

Chocolat.dk handler om chokolade og alt, hvor man kan få chokolade indover. Jeg er vild med, at hun bruger sætninger som “glad helt ned til tåspidserne”. Det er rart.

Lone Landmand gør det samme. Hylder livet. Hun skriver søde digte om høns, og kan bedst lide dyr, der har haft et godt liv. Hendes opskrifter er hyggelige og rare på sin helt egen måde, når hun skriver “175 g smør – lavet af mælk fra en køn ko”. Gad vide, om man kan se på mælkekartonen, om koen er køn?

Og på forhånd undskyld med den lidt stille blog for tiden. Jeg flytter meget snart, og har derfor gang i projekt tøm-fryser. Det resulterer i en masse rester til aftensmad, men også i, at jeg skal bage en masse kage til søde veninder, medkollegianere og flyttefolk i denne uge.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar