En dag skulle det jo ske…

… At jeg fik så meget kriblen i fingrene, at jeg også selv ville lave en blog.

Måske mest for, at folk kan slippe for mine håbløse statusopdateringer på facebook. Her er det lidt mere frivilligt at følge med.

Eller måske nærmere fordi jeg på det sidste har lavet en del overspringshandlinger på en masse skægge blogs, og på en eller anden måde gerne selv vil skrive noget, der ikke bare ligger i min skuffe og bliver krøllet og får nullermænd ud over det hele. Så kan man jo altid håbe, at der rent faktisk er andre end mig selv, der kommer til at læse det. Ellers havde skrivebordsskuffen nok været lige så god.

Indtil videre er planen, at det bliver lidt en blandings-blog. Der kommer til at være en del om mad. Nok ret meget om mad og mine til tider mærkelige forsøg i et køkken. Men ind i mellem vil der også snige sig indlæg ind om alt muligt andet, måske nogle krøllede tanker, måske nogle sjove oplevelser, måske noget om nogle små fine steder, jeg har besøgt.

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Bærmonster fylder 6 år og sommeropskrifter til dig | Bærmonster
  20. juni 2017 at 22:00

  […] For 6 år og en dag siden startede jeg Bærmonster i et lille hjørne af internettet. Dengang bloggede jeg primært om hjemmegjorte opskrifter, men også lidt om diverse tanker og musik. […]

 • Besvar
  Bærmonster fylder fem år | Bærmonster
  20. juni 2016 at 19:19

  […] fem år og en dag siden startede jeg Bærmonster. Et lille hjørne af internettet om mad, små og store ting. Jeg har […]

 • Skriv en kommentar