En altankasse – eller tre, faktisk

Da jeg flyttede, fik jeg tre altankasser med i købet. De sidder ret godt fast, som man måske kan ane på billedet. Så godt, at de måske nærmere er en del af bygningen, end at være med i noget køb.

Men når man flytter i september, er det ikke årstid til at plante så meget ud. Så jeg startede med at fjerne alt det græs, der af uransagelige årsager voksede i altankasserne. Græs er fint og dejligt, men højt græs i en altankasse er måske ikke min favorit-altanplante trods alt.

Lidt citrontimian, jeg har fået af min mormor, kom ud i en ende af den ene altankasse. Resten er bare brun. Jordbrun.

Nu venter jeg.

Jeg har nemlig plantet tulipaner, anemoner og krokus i resten af altankasserne. Selvom det godt nok ikke er spiseligt, som jeg ellers foretrækker, at hovedparten af mine blomster er, så er de fine og farverige. Og bebuder om det forår, der engang kommer igen.

Engang skal der flere krydderurter ud til blomsterne. Persille, mere timian, forskellige slags mynte, citronmelisse og det, der ligner.

Jeg håber, jeg har plantet løgene ordentligt. Forårsbebudere skal nemlig man ikke kimse ad. Efterårsbebudere heller ej:

IMG_0102web

God weekend til dig.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Planteupdate - både spiselige og uspiselige | Bærmonster
    19. maj 2016 at 11:42

    […] til venstre og timianen til højre har stået flere år i min altankasse. Det snilde ved timian er, at det er en flerårig plante, der virkelig ikke kræver meget. Den går […]

  • Skriv en kommentar