Comfort snack

Hvad er ikke bedre, hvis man er lidt lækkersulten, end en ordentlig omgang hjemmelavet varm kakao?

Jeg bliver i hvert fald glad, så er det sagt.

Jeg synes ofte, at varm chokolade bliver rigelig vammel i længden, og plejer derfor at lave varm kakao i stedet.

Opskriften er ganske simpel, og består af: et glas mælk, en stor spiseskefuld kakao, en stor spiseskefuld sukker og et drys kanel. Husk at smage den til – min ske er måske ikke samme størrelse som din ske. Kanel giver det sidste pift til smagen.

I stedet for sukker bruger jeg ofte vaniljesukker af den hjemmelavede slags. Det er dog ikke mere fancy, end at jeg smider nogle tomme vanillestænger ned i et glas med sukker, putter låg på og ryster glasset. Så kan det stå og hygge sig der. Man burde vist blende det, og si det overskydende vanille fra, men det fungerer fint sådan her – jeg skal bare huske at navigere udenom vanillestængerne.

Varm hele molevitten op under konstant omrøring/piskning, og nyd. Smager fantastisk efter en tur ned ad kælkebakken og ti sneengle. Eller bare i regnvejr.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar