Til gazpachoen brugte jeg noget af brødet til bruschetta. Egentlig foretrækker jeg at bage alt mit brød selv, men heldigvis kan man, når man ikke gider, faktisk finde noget fint brød flere steder. Ovenstående er friskbagt (det stod der i hvert fald på det) flutes fra Føtex.
Bruschetta er så herlig enkelt og smager samtidig så godt, at jeg ikke håber, det ryger helt i glemmebogen i disse ingen-kulhydrat-tider.
Du skal bruge: Flutes i den mængde, du føler for, og en god olivenolie.
Halver brødet og put lidt olivenolie på begge sider, evt. lidt salt og peber (det havde jeg i min topping, så det droppede jeg).
Bag det i cirka 5 minutter i en 200 grader varm ovn.
Hak tomater og basilikum og bland med lidt hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber, og put på brødet. Server med det samme.
Det gode ved bruschetta er, at mulighederne er nærmest uendelige. Man kan bruge alt fra gedeost til pesto til serranoskinke til avokado og tomat.
2 kommentarer
Dip for alle pengene | Bærmonster
29. maj 2014 at 15:06[…] var humus, bruschetta, haydari, baba ganoush, feta, oliven, soyamandler, brød, grøntsagsstave, god musik og godt […]
Marina / cand.mor
10. juli 2013 at 12:32Forårsløg er også eminent at putte i en bruschettablanding og så liiige lade det stå og trække en times tid.