Bronx Burger

IMG_0238webNogle gange sker det, at selv en urtemoster med linsedeller i ørerne har brug for kød. Og aioli. Og onion rings.

Det havde jeg for lidt tid siden, og fik heldigvis lokket en veninde med på idéen. Vi smuttede på Bronx Burger på Nørrebro, hvor jeg fik en “golden goat” med gedeost, syltede rødløg og grov sennepsmayo. Og onion rings og røget chilimayo on the side. På billedet er det godt nok min venindes aioli, fordi det byttede rundt på det. Burger, en gang tilbehør og en gang dyppelse koster 98 kroner, så det er ikke galt. Ved siden af kan man vælge mellem alt fra sodavand med refill til den klassiske milkshake og meget andet.

Well. Det var en fin burger, men kødet var ikke at råbe hurra for. Specielt min veninde kommenterede, at det virkede som noget, der var stegt for længe siden. Til gengæld var det nogle ganske gode onion rings og tilbehøret i selve burgeren fungerede fint.

Men næste gang den står på burger i København, vil jeg dog stadig være mere forfalden til Cocks & Cows, der ligger på Gammel Strand.

Har du et tip til gode burgersteder i København?

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  A + K = ♥
  6. juli 2013 at 17:51

  Hvor lyder den bare god, både gedeost, rødløg og sennep er højt på min liste!

  – Anne

 • Besvar
  Piskeriset
  4. juli 2013 at 8:40

  Prøv Haché ved Nørreport st – deres Umami Burger er fantastisk 🙂

  • Besvar
   lunabaermonster
   4. juli 2013 at 20:19

   Tak – det må jeg hellere få gjort, inden jeg vender snuden mod Århus om en måned.

  Skriv en kommentar