Bønnepålæg

Jeg var løbet tør for både æg og avokado, og jeg er ikke den store kødpålægsspiser, Derfor huskede jeg for en gangs skyld at sætte en portion bønner i blød, så jeg kunne lave bønnemos af dem.

Bønnemosen bestod af: kogte hvide bønner (som havde ligget i blød i 12 timer og kogt i over en time), skalotteløg, saft og skal fra en økologisk citron, urtesalt, peber, timian og koldpresset rapsolie. Man kan også bruge olivenolie, jeg røg bare ind i et eller andet nordisk lige der – hvad så end citronen og timianen så laver. Blend det hele og nyd.

Næste gang kommer der dog både hvidløg og flere slags bønner i, det er absolut mere interessant.

Ved siden af bønnerne har jeg lavet en salat af en gulerod, peberfrugt og lidt kinakål blandet med olie-balsamico-dressing, urtesalt og peber samt ikke at forglemme nogle fantastiske kalamata-oliven og hjemmelavet rugbrød. En ikke helt dum frokost, og i øvrigt i rigelig mængde.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar