Besøg hos en anarkist

– Eller bare besøg hos Anarkisten. For det er ikke en hvilken som helst anarkist.

På en eller anden måde fik jeg lokket Anarkisten i uføre, efter jeg havde vundet Spise med Price 3 på DVD af hende. I stedet for kun at sende min adresse, skrev jeg tilbage og spurgte, om hun ville spare portoen og i stedet mødes til en kop kaffe eller kage et sted i smilets by (eller “Aarhus – Danish for progress”, fordi vi åbenbart er holdt op med at smile).

Sif alias Anarkisten svarede tilbage, at hun havde en masse kage fra sit snart færdige kagebogsprojekt, som jeg bare kunne komme og smage.

Som sagt, så gjort. Der er sjovt i at få sat ansigt på en, hvis blog man har læst i et år. Og hvor var det hyggeligt, ikke kun at spise skøn græskartærte og æbleskiver, men også at snakke med Sif – jeg håber, det går begge veje.

Græskartærten var lækker, krydret og blød.

Der er heller ikke meget, der slår æbleskiver i oktober. Sif havde lavet dem på pandekagedej, hvilket fungerede overraskende godt. Og så med hjemmelavet æblekompot med rigeligt vanilje til. Sidstnævnte glemte jeg åbenbart at tage billeder af, men det smagte herligt.

I øvrigt fik jeg aldrig spurgt, om hun overhovedet har anarkistiske tilbøjeligheder, eller om navnet kommer af noget helt andet. Det må blive næste gang.

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  lunabaermonster
  19. oktober 2011 at 16:10

  Det lyder skønt, Sif! Det vil jeg gerne 🙂

 • Besvar
  Sif
  19. oktober 2011 at 0:14

  Tak for totalt hyggeligt besøg! Kom gerne igen en anden gang. Kage er der i alt fald nok af.

 • Besvar
  lunabaermonster
  18. oktober 2011 at 19:22

  Den kommer, Stina. Jeg skal bare lige forbi Åbent Hus-ugen først, så tror desværre min blog holder lidt efterårs-“ferie” i denne uge. Men glæd dig til både Chili sin carne og Linsesuppe/-ret. 🙂

 • Besvar
  Kristina Louise
  18. oktober 2011 at 0:16

  Åh Ranne, du er lidt en tosse;) Hvor lyder det hyggeligt!! Jeg venter stadig på update fra lørdagens mad..

 • Skriv en kommentar