Begavet – på den ene eller anden måde

Jeg blev en lille smule ældre i går. Det gør man vel hver eneste dag, men i går kunne jeg gå et tal op i alder. Om det så er godt eller skidt, det ved jeg ikke helt. Jeg synes jeg har fået små rynker i panden og om øjnene. Det kunne se ud til, at jeg både er overrasket og glad. Det er heller ikke helt løgn, men mest det sidste.

Men væk fra rynkerne. I går inviterede jeg tre søde piger fra Journalisthøjskolen ud at spise. Sushi. Bare fordi sushi er dejligt. Og fordi de er dejlige. For at de ikke skal være løgn, så havde de købt en gave til mig, hvilket jeg på ingen måde havde regnet med, nu jeg ikke ligefrem havde stået i køkkenet og lavet mad hele dagen. De mente selv, at den skulle på bloggen, og jeg synes også absolut, den er det værd. En rigtig madblogger-kurv:

Der var både specialøl, knækbrød, soltørrede tomater, god kaffe, citronlikør, chokolade, olivenolie og kærlighed i. Hvad mere kan man ønske sig?

Om morgenen havde min rumbo dækket bord, og havde også købt den dejligste gave til mig: Meyers Bageri. Jeg har selv anskaffet mig Meyers Almanak for ikke så længe siden, og sidder og glor i den på næsten daglig basis. Så jeg er ved at være dækket godt ind på Meyers kogebøger, hvilket man på ingen måde kan brokke sig over.

Sushien var i øvrigt dejlig som altid (vi har spist der før). Jeg havde dog intet kamera med, men kan afsløre at stedet er Susu Sushi på Møllegade på Nørrebro. De har både sushi, rispapirruller, lækker tangsalat og hvad ved jeg. Selv fik jeg krebsehalesalat med tang, 5 stykker sushi med laks og en god portion edamame-bønner. Det var godt, og selskabet var lige så.

På arbejdet skulle de selvfølgelig have kage, og gerne sådan en, der kan holde til et par kilometer i en cykelkurv. Så jeg bagte brownien, der plejer at gå ganske hurtigt væk. Måske havde jeg alligevel overvurderet mængden af mennesker en anelse, da jeg bagte en kæmpe portion (en hel bradepande, altså sådan en, der fylder hele ovnen), men så er det godt, at den sagtens kan fryses ned.

Kan man overhovedet ønske sig mere, når man går hen og bliver lidt ældre?

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar