Bananpandekager og ananas i rigelige mængder

IMG_1815web

Mens jeg gemmer mig indenfor for oktoberstormen, kigger jeg tilbage på weekenden og frem på denne uges projekter. Og ja, det kan vist godt kaldes en storm nu. Jeg måtte i hvert fald trække cyklen, da jeg skulle handle, og jeg er ellers cyklende i al slags vejr. Stakkels de, der sidder i togene rundt omkring og venter og allermest den, der ikke overlevede stormen.

Men nok om vejret og de mere triste følger af den voldsomme omgang blæst.

I lørdags nød jeg denne skønne morgenmad. Bananpandekager med brombærsyltetøj, lidt kokos og masser af skøn ananas. En hel halv ananas gemmer der sig rundt om pandekagerne. Og dejlig, friskkværnet kaffe. Sidstnævnte gemmer sig sjovt nok ikke rundt om pandekagerne, men som de kvikke vil bemærke ved siden af i et højt glas. Det er nok også en bedre måde at få større mængder kaffe på, trods alt.

Det kan varmt anbefales.

IMG_1809web

 

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Dorthe Sørensen
  30. oktober 2013 at 19:59

  Dem vil jeg helt sikkert prøve i weekenden, det ser utrolig lækkert ud! også dejligt at det ikke tager så lang tid at lave. det bliver ungerne helt sikker glade for 🙂 jeg laver nogle gange minipandekager ligesom dem her:
  http://www.madabc.dk/Mini-pandekager+med+sirup.aspx?id=0&type=1&sm=ingr%7C9;&dbid=2d563976-86bf-4b80-8d8d-cc42d7c82e14&t=128661552720000000
  og spiser så forskellig frugt som hindbær, jordbær eller hvad jeg nu ellers lige har liggende til, men det er da en god ide at inkludere bananen i pandekagen også ananas på siden 🙂 det skal nok blive populært i det lille hjem 🙂
  Så tak for inspirationen!
  MVH Dorthe

  • Besvar
   lunabaermonster
   30. oktober 2013 at 21:22

   Det lyder heller ikke dårligt. 🙂 Men i min optik er pandekager egentlig også altid godt.

 • Besvar
  kringlet
  29. oktober 2013 at 0:39

  Hvor ser det lækkert ud. Og tak for det spark det lige gav mig til at få lavet noget ordentligt morgenmad til ungerne igen 🙂

  • Besvar
   lunabaermonster
   29. oktober 2013 at 22:42

   Jeg er glad for at høre, at det inspirerer. 🙂
   Og det tager faktisk ikke særlig lang tid at lave. Fra at finde ingredienserne til de færdige pandekager ligger på tallerkenen går der under 10 minutter for mig.

   • Besvar
    kringlet
    15. november 2013 at 18:08

    Hej igen 😉
    Vil bare lige sige tusind tak for den fantastiske opskrift. Jeg har i dag lavet den med lidt lakridspulver. Kan klart anbefales! Og så ryger opskriften nok også på min blog i løbet af aftenen;-)

  Skriv en kommentar