Bærmonster på instagram

IMG_0126webPå en eller anden måde har jeg gemt mig lidt for instagram. Tænkt, at endnu et socialt medie var lige i overkanten. Alligevel kunne jeg ikke dy mig, så nu vil jeg forsøge mig med det (som vel den sidste i verden, men man kan jo heller ikke være firstmover hver gang).

Ovenstående er fra sidste uge, hvor jeg overnattede nogle nætter hos mine søde bedsteforældre for at interviewe folk i det nordlige Danmark sammen med min makker fra Journalisthøjskolen. Jeg fik havregrød blandet med kanel og lidt af min mormors dejlige solbærsyltetøj og Aroma-æbler fra deres have oven på. Det kan anbefales.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Julia
  3. november 2013 at 11:14

  Man bliver hooked på instagram – det er virkeligt et fedt medie synes jeg. Ser topgodt ud btw.

  • Besvar
   lunabaermonster
   3. november 2013 at 12:10

   Tak! Og ja, jeg kan godt mærke det allerede nu. Det er en god måde at blive inspireret og få fine billeder på.

 • Besvar
  Marina / cand.mor
  1. november 2013 at 10:22

  YAY! Jeg er på @marinabitsch

 • Skriv en kommentar