Bærmonster i flytterod

Det er ikke bloggen, jeg taler om. Det er mit værelse i København, der vælter rundt i flyttekasser. På lørdag går turen til Århus (som jeg nægter at stave med dobbelt-a, når jeg selv kan bestemme; lidt århusianer er man vel), hvor jeg flytter tilbage for at tage det sidste år på Journalisthøjskolen.

Det sidste stykke tid har jeg haft rigeligt om ørerne – heldigvis med en kort ferie mellem. Ellers har den stået på pakning af flyttekasser og alt, hvad der ellers hører til, når man skal flytte og afslutning af alting i praktikken, så jeg har desværre ikke nået at få skrevet så meget her på bloggen. Jeg håber, I stadig har lyst til at følge med på trods af lidt travlhed bag kulisserne.

I går havde jeg sidste dag i praktikken. Det var en vemodig, men også meget fin dag fine mennesker, sjove taler, søde gaver, kram og masser af kage. I skal nok få opskriften snarligst på de bær-muffins, jeg bagte, men lige nu skal jeg sove efter at have stået med flyttekasser om begge ører hele dagen.

Forandring er sundt, sagde en mand, jeg interviewede for et par måneder siden. Jeg er helt enig. Men forandring kan også være vemodigt, når man skal sige farvel til en smuk by, nogle gode mennesker og en spændende praktikplads. Heldigvis venter der en anden smuk by, andre gode mennesker og en forhåbentlig spændende sidste tid på Journalisthøjskolen.

Jeg glæder mig.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Bærmonster i flytterod, part II | Bærmonster
  12. september 2013 at 22:07

  […] er samme slags flytterod som sidst, nemlig helt fysisk og slet ikke noget, der har med bloggen at gøre. Men det er samtidig […]

 • Besvar
  Bærmonster-muffins | Bærmonster
  13. august 2013 at 14:10

  […] jeg stoppede i journalistpraktik sammen med to andre, gode praktikanter, holdt vi afskedsreception med stort […]

 • Besvar
  Marina / cand.mor
  3. august 2013 at 11:30

  Og vil glæder os, til du kommer hjem!!

  (Og har du fået svar fra kostnyt?)

 • Skriv en kommentar