Bærmonster i flytterod, part II

Det er samme slags flytterod som sidst, nemlig helt fysisk og slet ikke noget, der har med bloggen at gøre. Men det er samtidig forklaringen på, at jeg har været lidt fraværende på bloggen de sidste par dage – godt kombineret med en ordentlig omgang snue og ondt i halsen (man kan jo altid ynke sig selv lidt, når man ikke har andre til det).

I morgen overtager jeg endelig min lejlighed og på lørdag ryger alle tingene ind. Jeg er ret spændt, for selvom jeg efterhånden har boet en del steder, så har jeg aldrig boet i lejlighed bare med mig selv før. Heldigvis er mine venner ikke så langt væk, og til gengæld kan jeg rode lige så tosset jeg gider i køkkenet (desværre er det også mig selv, der skal rydde op igen).

Vi ses på den anden side af flytterodet. Eller nærmere midt i flytterodet, for en blogpause skal man vel have fra tid til anden (selvom jeg først får internet om 1 1/2 uge, first-world-problems, I ved).

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar