Bærmonster fylder 6 år og sommeropskrifter til dig

For 6 år og en dag siden startede jeg Bærmonster i et lille hjørne af internettet. Dengang bloggede jeg primært om hjemmegjorte opskrifter, men også lidt om diverse tanker og musik.

Senere bredte jeg bloggens emne endnu mere ud, og i dag blogger jeg om bæredygtig livsstil, mad og tanker om store og små ting. Om væredygtighed, hverdagslykke og yoga.

I dag får du indlæg nummer 567. Selvom jeg er jyde, synes jeg egentlig, det er meget godt gået med 567 indlæg. Også selvom jeg lider dårlig blogsamvittighed, fordi jeg har ladet bloggen stå alt for stille i foråret. Først på grund af en seneskedehindebetændelse, der heldigvis har det meget bedre nu, senere på grund af noget dejligt, som jeg ikke helt ved, om jeg er klar til at dele med det store internet (undskyld på forhånd for at lave den klassiske blogger-hemmelighed).

Efter sommerferien lover jeg, at bloggen kommer i almindelige omdrejninger igen. For jeg er ret tosset med at skrive om bæredygtig livsstil, dele opskrifter og mine tanker om store og små ting her på domænet med dig. Særligt når der kommer små samtaler i kommentarfeltet, for så ved jeg, at det ikke kun giver mening for mig selv, det jeg skriver.

Sommeropskrifter – Hyldeblomst og andet godt

I mellemtiden kan du finde en masse skønne sommeropskrifter lige her. For eksempel på en skøn hyldeblomstsaft. Du kan lige nå at plukke hyld endnu. Jeg plukkede til en stor mængde saft i går, og der var rigeligt med hyld i mit nabolag. Nu står hyldeblomstsaften og trækker i mit køkken, og som altid glæder jeg mig til at smage.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Ditte
  21. juni 2017 at 12:32

  Tillykke! Det er altså godt gået 😀

 • Besvar
  Marina
  21. juni 2017 at 11:07

  Stort tillykke med fødselsdagen! Kender alt for godt det med at flyde over med ord og billeder men bare ikke have tid til at få dem på bloggen.

  Kh. Marina

  • Besvar
   Marianne Luna
   22. juni 2017 at 18:32

   Mange tak, søde M 🙂

  Skriv en kommentar