Bærmonster fem år

For fem år og en dag siden startede jeg Bærmonster. Et lille hjørne af internettet om mad, små og store ting. Jeg har grublet lidt over, om man egentlig holder fødselsdag for sin blog? Og hvordan i alverden man fejrer den? Helst tænker jeg at fortsætte med at skrive en masse indlæg, der giver dig som læser noget; indlæg, der inspirerer, måske provokerer en anelse, og indlæg, der får dig til at tænke og stille spørgsmål.

Hurra for Bærmonster og særligt hurra for jer, der følger med, kommenterer og stiller spørgsmål. Det er tusind gange sjovere at have en levende blog, så jeg håber, du vil blive ved med at læse med og kommentere. 🙂

Bloggen har udviklet sig med mig, for andet vil i min optik være mærkeligt og være uautentisk at skrive. Bærmonster handler stadig i høj grad om mad, men også om yoga, bæredygtighed, planter og tanker om store og små ting. Siden marts sidste år har bloggen haft eget domæne, og siden marts i år har bloggen været en del af det bæredygtige blogfællesskab Sustain Daily.

Jeg får ofte en trang til at kigge tilbage ved fødselsdage og lignende begivenheder. Men denne gang vil jeg hellere kigge fremad. For lige om lidt er jeg færdig med min uddannelse, og jeg har planer for bloggen og mit arbejdsliv, jeg glæder mig til at arbejde på.

Hæng på, for på onsdag deler jeg en opskrift på en drønlækker granola. 🙂

Har du ønsker om noget, du gerne vil læse om på Bærmonster? Nye formater (video?), flere tanker, flere opskrifter eller noget helt andet?

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Tilbageblik på 2016 og drømme for 2017 | Bærmonster
    2. januar 2017 at 16:05

    […] startede søndagsserien Sustainable Sunday – som snart går i gang igen. Og Bærmonster blev fem år! Det er så vildt, at I vil læse med. Tusind, tusind tak. Over 20.000 mennesker har været forbi […]

  • Skriv en kommentar