Reklamepolitik

Baermonster.dk er en del af det bæredygtige blogfællesskab og webmagasin Sustain Daily.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, idéer, forslag til samarbejde, er interesseret i at købe billeder eller tekst fra bloggen eller andet, er du meget velkommen til at kontakte mig på:

baermonster(at)gmail.com

 

Reklame

Jeg er meget opmærksom på ikke at lave skjult reklame, da jeg mener, gennemsigtighed er vigtigt for alle parter.

Det vil altid fremgå af indlægget, hvis det er reklame eller sponsoreret. Jeg skelner på følgende måde:

Reklame: Omtale af en virksomhed eller produkt, hvor jeg har modtaget et produkt som gave, været inviteret til bloggerevent og lignende.

Sponsoreret: Omtale af en virksomhed eller produkt, hvor jeg er blevet betalt (udover eventuelt produkt) i kroner for at omtale produktet/virksomheden.

Laver jeg sponsorerede indlæg eller andet, fremgår min egen mening stadig, men jeg er klar over, at betaling kan påvirke objektiviteten. Derfor fremgår det tydeligt af mine indlæg, hvis jeg bruger affiliate links, har sponsorerede indlæg eller skriver om gaver.

Jeg indgår selvfølgelig kun samarbejder med virksomheder, hvis produkter jeg kan stå inde for. Ligeledes siger jeg ofte nej til gaver, da jeg foretrækker at skrive positive anmeldelser, og derfor ikke er interesserede i gaver, sponsorerede indlæg og affiliate links, der ikke passer til min blogs fokus på bæredygtighed, økologi, yoga, rejser o.lign.

Affiliate marketing

Affiliate links er links, hvor jeg tjener en lille procentdel, hvis du køber noget gennem linket. Du er dermed med til at støtte min blog og mit arbejde ved at købe gennem disse links – og det koster ikke dig mere. 🙂

Hvis jeg bruger affiliate links i et blogindlæg, vil det fremgå tydeligt.

Sponsorerede indlæg

Sponsorerede indlæg er indlæg, jeg bliver betalt for at skrive, altså indlæg jeg tjener på udover en eventuel gave. Hvis jeg indgår i et samarbejde med en virksomhed om sponsorerede indlæg, vil det fremgå tydeligt i starten af indlægget, at det er et sponsoreret indlæg.

Gaver

Har jeg modtaget noget som gave, fx en bog til anmeldelse, vil det fremgå tydeligt af indlægget, at det er modtaget som en gave. Samtidig vil der, jf. Forbrugerombudsmandens fortolkning af reglerne, fremgå, at det er reklame.

Bannerannoncer

Baermonster.dk bruger ikke bannerannoncer.

Copyright

Al tekst og alle fotos på denne blog tilhører Marianne Luna. Tekst og billeder er dermed beskyttet af ophavsretsloven og må ikke kopieres eller genbruges. Indholdet må ikke bruges i nogen form for kommercielle sammenhænge uden foregående aftale med mig.

Blogger du selv, er du naturligvis velkommen til at blive inspireret af mine opskrifter, så længe du linker tydeligt og direkte tilbage til det specifikke indlæg på baermonster.dk. Du skal dog stadig skrive din egen tekst og tage dine egne billeder.

Hvis du vil bruge mine fotos, opskrifter eller hele tekster i på din blog eller i kommercielt øjemed, beder jeg dig kontakte mig på baermonster(at)gmail.com. På forhånd tak, fordi du respekterer dette.